ФОТО: Давид Бабунски на насловна на страната за „Лигата на Шампионите“ за млади фудбалери

Интересно, кога ќе кликнете на рубриката „Клубови“ ќе се изненадите кој фудбалер е на насловната на таа рубрика, ДАВИД БАБУНСКИ.

Денес младите фудбалери на Барселона играат со нивните врсници од Тотенхем, па се заинтересиравме околу тоа како се одвиваат настаните на турнирот „The NextGen Series“, турнир кој на некој начин е Лига на Шампиони за млади фудбалери. Кога кликнавме на рубриката за ТИМОВИТЕ на овој престижен турнир за младите фудбалери, едноставно се изненадивме…

Пронајдете не на следниве мрежи: