Груевски денеска ќе оствари посета на општина Карпош

Loading...

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на општина Карпош.Во 13:00 ќе изврши увид во активности при реконструкција на фасади на стари згради на булевар „Теодосиј Гологанов” со зголемување на енергетска ефикасност и ќе оствари средба со жителите на населба Козле.
Груевски во 13:30 ќе изврши увид во градежни активности при изградба на општинската зграда и ќе оствари средба со жителите на населба Карпош 3, а во 14:00 ќе изврши увид во градежни активности при реконструкција на улици со атмосферска канализација и ќе оствари средба со жителите на населба Влае.Во 13:00 ќе изврши увид во активности при реконструкција на фасади на стари згради на булевар „Теодосиј Гологанов” со зголемување на ен

loading...
Loading...