Познат српски пејач имаше мозочен удар – се бори за живот!

Loading...

Пејачот Миодраг Мики Јевремовиќ (75) е во критична состојба откако доживеа мозочен удар.Пејачот се наоѓа во Клиничкиот Центар во Србија, а неговата состојба и понатаму е критична.
– Пејачот во моментот на ударот бил со семејството. Најблиските го пренеле на Ургентен. Моментално е на интензивна нега – вели извор.
Пејач се наоѓа во Клиничкиот Центар во Србија, а неговата состојба и понатаму е критична.
– Пејачот во моментот на ударот бил со семејствот

loading...