Видео: Идиот на денот!

Loading...

Идиот на денот!Се прашуваме само со кој памет го направи ова..
Се обиде со велосипед да го прескокне автомобилот кој е во движење…
Погледнете…

 
Се прашуваме само со кој памет го направи ова..
Се обиде со велосипед да го прескокне автомобилот кој е во движење…
Погледнете…

loading...
Loading...