Зоки Фаци vs провинцијалки

Loading...

 

Зоран Василевски, познат како Зоки Фаци ги нападна провинцијалките со жестоки коментари. 

Тој изјави: „Преку глава ми е од провинцијалкиве кои со помош на ефтини фотосесии на Facebook се обидуваат да влезат во show бизнисот“.

Изреволтиран, на крајот дури и нагласи: „Имаат ли бре родители?“

Погледнете ја неговата целосна изјава и мислењата од неговите пријатели на Facebook.

 

На ваквиот коментар екипата на Puls24 останува неутрална.

 

loading...
Loading...