Упатство до партнерката како се става кондом со уста

Loading...

Ako иматe одбивност кон кондомите и нивно користење, можеби овој начин на нивно ставање ќе ви ги промени навиките. Ова упатство се однесува на партнерката.

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...