ФОТО: Сексапилните пливачки Биа и Бранка Фереш

Сестрите Фереш започнале со пливање и гимнастика на три годишна возраст, почнале со синхронизирано пливање на седум годишна возраст. Беа шампионки на Бразил во млада и сениорска категорија.

Ви ја претставуваме прекрасната фото-галерија од нив…

 

Пронајдете не на следниве мрежи: