Опа гангам стајл – на македонски

Loading...

За сите оние што не можат да го разберат текстот на актуелниот светски хит на Psy, со наслов Gangam style, некое момче од Македонија, Без Усул, се погрижил и одвоил со сигурност 2-3 месеци од своето време за да го преведе.

Гангам стајл и на македонски. Уживајте 🙂

 

loading...
Loading...