(ВИДЕО) Како спортистите го применуваат “Gangnam style”

 

По Едисон Кавани кој го прослави голот со играње од песната „Гангам Стајл“, овој пат и канадскиот тенисер Филип Пеливо играше во ритамот на песната…

Пронајдете не на следниве мрежи: