(Видео) Поранешниот фудбалер на Вардар, бразилецот Лико и неговите фудбалски трикови

Поранешниот фудбалер на Вардар, Бразилецот Пауло Кандидо, кој лани го носеше дресот на Скопски Вардар, на „Youtube“ привлече внимание на одредена публика покажувајќи ги своите фудбалски трикови.

Пронајдете не на следниве мрежи: