ФОТО: Роберт Марчанд на 100-годишна возраст извозе 100км со велосипед!!!

Голем спортски настан, голема спортска бројка, голем спортски ентузијазам кој силно одекна низ спортскиот медиумски простор, имено, 100-годишниот Роберт Марчанд на 100-годишна возраст со Велосипед извозе неверојатни 100 км за 4 часа 17 минути и 27 секунди.

ФОТО:Eurosport

Пронајдете не на следниве мрежи: