ПОРНО-ГУГЛ: Почна со работа пребарувачот на порнографија!

Loading...

SearchXXX е новиот пребарувач наменет само за пребарување на порнографија. Позади овој проект стојат луѓе од ICM Регистрите кои се заслужни за развивање на xxx домени.Од денес, сите кои на интернет сакаат да најдат некои специфични работи кога е во пршање порнографијата истото можат да го напраат преку специјалниот пребарувач – “SearchXXX”. Овој пребарувач е наменет само за пребарување на порнографија.
Извршниот директор на ICM Стујарт Лаули, за Network World изјави дека се категоризирани 20 милиони ххх страници и дека истите се спремни за откривање.
Тука има порнографија, само порнографија и ништо друго освен порнографија. Таму може да се најде порнографија за сечиј вкус – рече Лаули.
Исто така, вети дека страницата е ослободена од секакви врсти на вируси и реклами.
 
Порно видеото на Шакира и Пике пуштено во јавност
Порно видеото на Шакира и Пике пуштено во јавност
Новитет во порно индустријата: Неодоливата Suelyn Medeiros
Топ 5 најубави порно ѕвезди

loading...
Loading...