Учениците организирано ќе следат фудбалски натрпевари

 

Агенцијата за млади и спорт во координација со Фудбалската федерација и Федерацијата за училишен спорт ќе организира групно носење ученици спортисти на натпреварите од Првата фудбалска лига на Македонија.

Воедно за учениците спортисти ќе бидат обезбедени маички и ќе биде обезбеден бесплатен влез на натпреварите.

 

Со ова се обезбедува можност спортистите ученици во живо да ги проследат фудбалските натпревари и да бидат поблиску до своите спортски идоли од Првата фудбалска лига.

читајте пулс24

 

Макфакс

Пронајдете не на следниве мрежи: