Сиромавиот селанец и богатите граѓани – македонска народна приказна

Loading...

Човечкото око ненаситно – македонска народна приказна.

Редакцијата на Пулс24.мк смета дека треба да се промивираат и македонските мудрости филмувани преку МТВ, кои ја отсликуваат народната мудрост и го паметат нашето наследство.

 

loading...
Loading...