Ким на сите начини докажува на Вест дека е негова „совршена кучка“

Loading...

Риалити ѕвездата Ким се обидува на сите начини да докаже на својот дечко Канјуе Вест, дека ќе биде идеална сопруга за него. Старлетата за својот партнер готви, ја спрема неговата облека и секогаш е во негова близина кога  ќе му затреба нешто.

„Ким на сите начини му докажува на Вест дека е негова „совршена кучка“. Му ја прикажува целата своја љубов и знае дека тој го цени тоа“. – изјави близок пријател на Ким.

Ким од неодамна изјави дека нејзиниот дечко ја замолил да ги намали своите обврски поради тоа што бил опседнат со неа. Ким се согласи со неговата идеја.

loading...
Loading...