Ограбен познатиот турски актер Халит Ергенч

Loading...

Познатата турска ѕвезда, Халит Ергнеч, кој на нашата публика и е најдобро познат како Онур од серијата Шехерезада, беше ограбен во Љубљана. Имено, додека Халит со

 

својата сопруга пазарувал во една словенечка парфимерија, непознат човек му го украл

паричникот од рацете и побегнал.

 

Во паричникот се наоѓале неколку кредитни картички и прилично голема сума на

кеш. Турскиот глумец видно се разочарал по немилиот настан, веќе истиот ден ја

напуштил Словенија.

loading...
Loading...