Ми недостасува повеќе секс – Joanna Krupa

Loading...

Joanna Krupa вели дека и фали секс.

Во 2009 година Joanna Krupa се пожали дека нема доволно секс со нејзиниот вереник, а три години подоцна таа се уште не сфатила дека очигледно е верена со жена, бидејќи и понатаму таа се уште не добива доволно. Проблем кој секој со задоволство би и помогнал да го реши.

“Се чувствувам лишена. Јас сум лишена од секс”, признала Krupaна главниот уредник Dulan Howard.

“Јас не го добивам онолку колку што би сакала да имам. . . секој ден би било убаво. ”

 

 

 

 

 

Krupa која е во врска со Zago пет години, некои од нејзините проблеми во врската кажа дека се резултат на нејзиниот двоен живот во Лос Анџелес и Мајами.

“Мислам дека тоа е исто така голем проблем за него, бидејќи очигледно дека и тој сака да сме заедно под еден покрив, но јас сум бизнисменка. Јас не можам да се откажам и да ја жртвувам мојата кариера, мојата иднина заради  маж. Отсекогаш сум била многу независна и се грижам сама за себе “.

По се изгледа останува на нас да го решиме проблемот на Krupa кога веќе нејзиниот вереник е премногу зафатен и уморен од неа.

 

 

 

loading...
Loading...