Фото: Започна реконструкцијата на двете помошни игралишта на Вардар

Започна реконструкцијата на двете помошни игралишта позади Источната трибина на Арената „Филип Втори“.

Според информациите кои ги пренесува фан-страната на екипата на Вардар, првично ќе се обнови помалиот терен, и тоа со вештачка трева, а за в година е планирано да се среди и поголемото игралиште, на кое ќе биде поставена природна подлога од трева.

Пронајдете не на следниве мрежи: