Ава Карабатич: Нема секс доколку нема „хемија“ а во животот не се посрамотив со изјавите, се посрамотив со пеењето!

Loading...

Бившата учесничка во Срвајвер Ава Карабатич која на публиката и е позната по сексипилот и лошите изјави го тврди спротивното „Не се посрамотив со изјавите, се посрамотив со пеењето“ 

„Имаше моменти кога ќе запеев нешто пред пријателите и блиските, тоа беше ужасно! Не сум јас пеачка, јас сум водителка и модел“  Изјавува Ава Карабатич. „Кај мене не се работи само за физичкиот изглед, доколку нема хемија нема ни секс“

 

 

loading...
Loading...