Обелоденети бизнис врските на Димовски со Мицковски! Дали е тоа причината поради која го промовираат во политичар?

Loading...

Да не се надевате премногу на победа и на брза смена на оваа криминална власт и хунта со луѓето кои ги имате во вашите редови…
И новото раководство на ВМРО-ДПМНЕ е во криминал до гуша? Денес Костадин Костадинов од СДСМ, објави денеска документ според кој член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, е во бизнис релација со актуелниот претседател на партијата, Христијан Мицкоски. Тоа е Димитар Димовски, член на Извршниот Комитет на ВМРО и бизнис партнер на МИЦКО.Во сопственичката структура на Енерготек ДОО Скопје покрај  лидериштето е и овој човек. Дали Димитар Димовски, еден од сопствениците на „Енерготек ДОО Скопје“, е токму членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, државен советник во Министерството за транспорт и врски? Дали е тоа истиот Димитар Димовски, некогашната десна рака на поранешниот министер за транспорт и врски Миле Јанакиески, кој денес се соочува со бројни судски процеси?“,
ТОЈ Е ЗА ЖАЛ НА СИТЕ ОД ВМРО, А ЗА СРЕЌА НА ТИЕ ОД СДСМ.
Затоа Мицкоски го промовира на цел глас во политичар, му дава колумни да пишува на нормално за чест и морал, демек не ги следат стапките на претходното раководство на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски од кои и сам е пред завршеток во затвор. А си дале концесија сами на себе.
Корумпирано раководство, корумпирана партија е лесен плен за секого, драги мои.
Само треба да се активира некој предмет и потекло на имотот и ќе потпишат дека не се викаат Христијан и Димитар. Жално за ВМРО ДПМНЕ! Жално за ВМРО ДПМНЕ!
Своевремено Филип Петровски објави видео со детали на кои Мицковски не реагираше. Во истото се објавени детали кои се во најмала рака загрижувачки.

loading...