ФОТО: Александар Ставрев на мечот Бате-Баерн

Одлични оценки повторно за Македонските судии кои повторно оставија добар впечаток во Лигата на Шампионите. Македонските судии го судеа мечот во Лигата на Шампионите помеѓу екипите на Бате и Баерн, што Белорусите го добија со 3-1. 

Главен судија беше Александар Ставрев, асистенти Марјан Кировски и Дејан Костадинов, а четврти судија на мечот беше  Игор Сирилов.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: