ФОТО-НОСТАЛГИЈА: Ех тој Кометал Ѓорче Петров, убави спомени, полни трибини, радосни навивачи…

Фото-галерија која едноставно ќе ги потсети добрите љубители на спортот во Македонија на едни убави времиња за Македонскиот клубски ракомет, Кометал Ѓорче Петров, тоа беше тимот за кој речиси сите зборуваа, титулите беа нивна цел, полните трибини на Кале го означија огромниот спортски фанатизам кој ќе се памети долго време. Интересно, да обелодениме дека овие фотографии ги превземавме од фан-страната на Јелиз Озел, Турчинката која остави маестрален впечаток во Ѓорче Петров.

И на крај, темата е јасна, „Кометал Ѓорче Петров“, тема која не може да мине без следново видео…

Пронајдете не на следниве мрежи: