Фото:Елена ја промени бојата на очите

Loading...

 

Елена продолжува со промените, откако изминатата седмица ја промени бојата на косата таа се реши да ја промени и бојата на очите. 

Главен виновник за овие огромни промени е нејзниниот стилист Даниел Николовски, таа на сцената ќе се појави со еден нов имиџ, црвена коса и зелени очи.

Наскоро во јавноста се очекува да искочи новиот спот за песната „Опасно“ каде ќе се појави „новата“ Елена. 

Останува да видиме дали се работи за ласерски зафат или пак Елена користи само леќи во боја. 

 

 

loading...
Loading...