Близначки спиеле со 355.000 клиенти

Loading...

 Близначки Луиз (70) и Мартин(70)  Фокенс од Аместердам објавија книга во која признаваат дека 50 години работеле како проститутки и легнале со 355.000 мажи. 

Сестрите  во книгата ги откирваат сите тајни на порно индустијата.

Промовирајќи ја книгата Луиз објаснува „Беспарицата  ме принуди  да се занимавам со оваа работа“  

Како главна причина поради која таа престанa да се занимава со оваа професија e Артритисот.

Кристијано Роналдо „фраер“ на млади години

Музеј на сексот во New York 

Facebook почна да наплаќа за објавување на слики и статуси!

loading...
Loading...