Давид Виља со фудбалска топка искрши полициски автомобил!

Loading...

Давид Виља на ТВ-реклама со фудбалска топка искрши полициски автомобил.

Ваквиот потег на Виља не веруваме дека добро ќе се одрази на неговата кариера и целиот негов фудбалски тим.

loading...
Loading...