Полицајки, француски собарки, медицински сестри: Секс улогите ја распалуваат страста

Loading...

Секс во униформа, играњето на улога е одлична можност да го зачините вашиот сексуален живот.

Полиција во кревет 

 

Во колку сексуални ситуации можете да употребите лисици? А кога е тука и пендракот, на комбинацијата и нема крај. Се разбира, приказна за да биде целосна потребна е  униформа. Се почнува од ситуацијата „Полицаец vs крадец“. Сте биле лоши? По кој знае кој пат сте го прекршиле законот?

 

На вашиот личен полицаец не му преостанува ништо друго освен по итна постапка да ве приведе во соба и да ве прикачи со лисици на кревет. Во зависност од тежината на вашиот престап, ќе добиете и адекватна казна. Можеби ќе ве казнат со лесен удар од пендракот по вашиот задник поради мал прекршок, или пак со драстични мерки за голем криминал, при што пендракот би добил вагинално-анална примена.

 

Кога е во прашање и полицијата ситуацијата може да стане и поинтересна . Повремен секс воден во доминација на строга полицајка на никого нема да наштети.

Лекари и медицински сестри

 

Дали сте биле некогаш хоспитализирани? Сте доживеале ли чудесно чуство на оздравување со само еден поглед од медицинска сестра која само ви го измерила вашиот притисок?

 

Сите сме свесни дека болниците се неисцрпна инспирација на порно филмовите. Не ви е потребна медицинска диплома за да можете да направите масажа за да ја намалите константната напнатост во препоните.

Франциска собарка 

 

На овој фетиш има многу привраници. Вашата драга во кратка униформа ја брише прашината од собата.

 

Вие постојано ја надгледувате, а таа мора да се наведне на многу краток временски период. Ох, па таа не носи гакички. Ќе морате неколу пати со раката да ја казните по нејзиното газе за недоличното однесување.

Ученичка

 

Уредена коса, тесна кошула, кратка сукња и високи чорапи. Колку скромно би изгледала вашата партнерка.

 

Со својата драга можете да отпатувате во школските денови. Бидете нејзин учител и научете ја на нови работи.

 

Маратонкa! Ава Карабатич: Сакам кога сексот трае со часови!

Приредете му оргазам за паметење

Внимателно со пораките после првиот состанок!

 

loading...
Loading...