Погледнете како се станува ”Вработен на месецот”

Loading...

Во амриканскиот град Nortemtonu, Џастин Халет вработен во продавница за мебел, успеал да спречи кражба на дел од мебелот истрчувајќи и буквално влечејќи го мебелот од комбето, кој крадците се обиделе да го украдат. 

 

Вредноста на ''украдениот'' мебел се проценува на околу 1.000 долари. Благодарејќи на безбедносните камери целата ситуација е снимена. 

Погледнете како се станува ''Вработен на месецот''!

loading...
Loading...