Должината на пенисот во светот

Loading...

Оваа листа е составена од професорот Ричард Лијан, кој веќе е познат по разни контраверзни теории и истражувања. Очекувано, најнадарени мажи живеат во Африка, поточно, Конго. За Македонија нема податоци, но погледнете ја листата, изразена во сантиметри и видете како котираат другите земји, меѓу кои се наоѓа и еден од нашите соседи…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
– Република Конго – 18,03
– Еквадор – 17,78
– Гана – 17,27
– Колумбија – 17,02
– Исланд  – 16,51
– Италија – 15,75
– Јужна Африка – 15,24
– Шведска – 14,99
– Грција – 14,73
– Германија – 14,48
– Нов Зеланд –  13,92
– Велика Британија – 13,92
– Канада – 13,86
– Шпанија – 13,75
 – Франција –  13,46
– Австралија –  13,21
– Русија – 13,21
– САД – 12,95
– Ирска  – 12,07
– Романија – 12,07
– Кина – 10,92
– Индија – 10,16
– Тајланд – 10,16
– Јужна Кореја – 09,65
– Северна Кореја – 09,65
Погледнете ги и следниве статии:
Како да препознаете лажен оргазам?
Помалку коса-повеќе секс
Најлошите машки киксови во кревет

loading...
Loading...