Индиски акционен филм 2

Loading...

Еднаш веќе објавивме видео од остварувањата на Боливуд, меѓутоа она што следи нема да ги остави рамнодушни ни Чак Норис, Стивен Сигал, Брус Вилис, браќата Ваховски и многу други слични на нив.

Ви го претставуваме индискиот робот Endhiran…

Уживајте

Може да ве интересира:

Индиски акционен филм

Ретро: Тони Михајловски во полн ефект

loading...
Loading...