Кечерот Халк Хоган има порно видео

Loading...

Халк Хоган сними домашно порно видео со сопругата на свој добар пријател. 

Комплетната снимка трае 30 минути но, медиумите пренесоа само минута акција. 

Најбизарниот дел на видеото е тоа што двајцата разговараат со нејзиниот сопруг пред да почне акцијата, Една продукциска куќа го откупи видеото и не се знае дали ќе го објави.

Видеото можете да го погледнете тука.

loading...
Loading...