“Is You Is or Is You Ain’t My Baby “

Loading...

Мачорот Том и неговиот легендарен настап на контрабас во анимираната епизода “Solid serenade”.

Заведувајќи ја девојката ја исполнува композицијата “Is You Is or Is You Ain't My Baby”.

Малкумина ја слушнале изворната верзија.

Ја исполнува Louis Jordan & his Tympany Five далечната 1944 год. Секогаш кога ќе ја слушнам ме развеселува.

 

 

 

loading...
Loading...