Режисерот на “Сопранови” со нов филм

Loading...

Режисерот на популарната серија “Sopranos” се враќа на големото платно со нова приказна која е сместена  во Њу Џерси.

Наместо мафијаши и насилство се занимава со тинејџери и рокенрол.

Филмското деби на Дејвид Чејс “Not Fade Away”  раскажува за група тинејџери кои основаат рок бенд  во шеесетите години на  минатиот век.

Филмската дистрибуција се очекува во декември.

 

loading...
Loading...