“Let’s Dance”- David Bowie(видео)

Loading...

Најпродаваниот албум на Дејвид Боуви снимен 1983 година.

Се разбира со сите позитивни критики се продадени 10 милиони примероци.

Покрај многу квалитетни музичари кои свират на “Let's Dance”, на гитара е Stevie Ray Vaughan кој ќе имате прилика да го видите и слушнете како наш предлог во наредните денови.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...