Дарко Илиевски – ”Гола”, новиот спот

Loading...

Puls24 во прилог ви го претставува најновиот видео запис на Дарко Илиевски – ,,Гола''.

 

Во видео записот се појавува една од нашите македонски убавици која имаше дадено ексклузивно интервју за Puls24, Марија Нацева. 

 

Погледајте и уживајте!

   

Погледнете ги следниве статии:

Интервју: Марија Нацева со совет до девојките, како до подобар задник

Македонски убавици: Марија Нацева

loading...
Loading...