Angry Birds во Star Wars верзија

Loading...

Можеби најпопуларната игра во моментов за мобилни андроид телефони, Angry Birds добива појачување со нејзината најнова верзија во стилот на Star Wars. Играта ќе се базира на филмовите Star Wars, со тоа што птиците би ги добиле имињата на Лук Скајвокер, Хан, Бен Кеноби, Леа, Јода и слично, додека другите прасињата од играта ќе бидат заменети со Dart Vader. Планетите би биле препознатливи нормално и превземени од истоимениот филм. Сепак ова не е игра во која, птиците се само облечени како ликовите од Star wars, туку тие имаат свои карактеристики и судбина. Играта ќе биде обајвена на 8 ноември, а фановите како на Angry Birds, така и на Star Wars ќе можат да уживаат во една совршена комбинација. 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Aмеба која го јаде мозокот убива во Пакистан

Алкохолна пица: Да, таа постои!

Facebook почна да наплаќа за објавување на слики и статуси!

 

 

loading...
Loading...