Највисокиот тениски терен

Loading...

Погледнете го највисокиот тениски терен, се разбира во Дубаи. Иако изгледа малку застрашувачки, на височина од 350метри над морето, сепак сите оние кои играат тенис, сигурно би сакале за момент да се најдат таму и да го доживеат тоа искуство…Токму на фотографиите, пријателски меч играат Роџер Федерер и Андре Агаси… 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...