Современа куќа за секој маж

Loading...

Украинскиот архитект и дизајнер Сергеј Макно, изгради преубава куќа, идеална за одмор и дружење со буџет од 100 000 долари, што всушност е и продажната цена на оваа куќа. Ова геометриско чудо е едноставно и мажествено, со идеална комбинација на дрвени и бетонски плочи, и со огромни прозорци кои овозможуваат дневна светлина во повеќето делови на куќата. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...