Фото: „Увјек Вјерни“ доаѓаат во Скопје

Навивачите од Хрватска доаѓаат, тоа и го потврдија на својот официјален портал „увјеквјерни.хр“.

„Во пет години постоење не направивме ниту еден инцидент. Доаѓаме околу 250 навивачи во Скопје. Во постојани контакти сме со нашите амбасадори во Србија и Македонија и не очекуваме никакви проблеми“ изјави Круно Грлевиќ од клубот на навивачи на хрватската фудбалска репрезентација „Увјек Вјерни“.

Што се однесува околу клубот на навивачи „Увјек Вјерни“, тоа е клуб на навивачи на хрватската фудбалска репрезентација, и ги соединува сите навивачи на хрватската селекција.

Ви приложуваме фото-галерија со која ќе ви објасниме преку фото-прилог што тоа всушност значи…

Извор: www.uvijekvjerni.hr

Фото: www.facebook.com/uvijek-vjerni

Пронајдете не на следниве мрежи: