Анкета: Фановите на „Пулс24“ го одбраа Мирко Ивановски за стартер во нападот

На анкетата на „Пулс24“ имаше 26 коментари во рок од два часа, анкетата се однесуваше на прашањето „Кој да биде стартер во нападот за мечот со Хрватска“, анкетата започна во 20,30 часот, а заврши во 22,30 часот. Според нашите фанови, стартер на напаѓачката позиција треба да биде Мирко Ивановски (7 гласови), пред Стевица Ристиќ (6 гласови).

Следете не на „Facebook“ и бидете информирани за сите настани.

Пронајдете не на следниве мрежи: