Најновиот сингл на The Rolling Stones – Doom And Gloom

Loading...

Денес премиерно ќе биде пуштен во етерот најновиот сингл на The Rolling Stones насловен како ''Doom And Gloom''.  

 

Ова е нивни најнов сингл, од 2006 година па наваму кога го издадоа и последниот сингл. 

На 12-ти Ноември сите оние кои се љубители на нивната музика ќе имаат можност да уживаат во сите нивни најголеми хитови преку издавањето на нивната компилација Best-of, а воедно подоцна и во нивниот нареден нов сингл ''One More Shot''.

Уживајте!

loading...
Loading...