Најубавите пејзажи од планетата Земја за твитер

Loading...

Интернет страната Lonely Planet направи натпревар за своите фанови. Учесниците можеа да поставуваат слики што отсликуваат некој пејзаж. Изборот е завршен и во продолжение ви ги претставуваме најубавите слики. Тие ќе се користат како позадина на твитер страната на Lonely Planet.

 

Погледнете ги и следниве статии: 

Кои се најсреќните места во светот

Плитвички езера, Хрватска – најубавиот национален парк на Балканот

Дубаи – градот на иднината

 

loading...
Loading...