Видео: Вoдителот и неговото неконтролирано смеење

Loading...

Да сте ТВ водител, да ве гледа целиот свет и да водите емисија во која од вас ќе се бара одговорност и сериозност, понекогаш знае да биде и не така лесна задача. 

Но, не и во овој случај. Водителот навистина излезе од конторла, смеејќи се неконтролирано иако водеше емисија во која се бараше навистина покрај сериозен пристап, пристап и на сочуство и разбирање.

Погледнете што се случи.

loading...
Loading...