Дали ке ви биде верен?

Loading...

Секако дека не постои формула,за да бидете сигурни дали вашиот партнер ви е верен,но постојат неколку особини кои треба да ги следите.

Секој од нас,секојдневно се измачува  себе си,дали е верен,дали ме лаже? Не си го правете тоа на себе си,единствено што треба е да го познавате добро својот партнер или партнерка и искрено да одговорите во себе. Доколку тој ве почитува доволно,да ке ви биде верен. Ако до себе имате интелегентен партнер тој нема да ве изневери,сигурно знае што има до себе. Човекот до вас ако се држи до својот збор,ке ви биде верен,доколку е човек кој не пати за преголемо внимание,нема да ве изневери.

Внимателно размислете за овие нешта,можеби токму тоа ке ви го даде одговорот.

loading...
Loading...