Цел албум на Карс (The Cars – Complete Greatest Hits)

Loading...

Њувејв бендот Д Карс во 2002 го издаде овој албум кој што е всушност компилација на нивни најпродавани синглови од периодот 1978 – 1987. Сите песни се напишани од Рик Окасек.

За вас е поставен албумот да си го преслушате интегрално и да си уживате…

 

Наш предлог се и следниве албуми:

Цел албум Peter Gabriel – So у хај кволити

Цел албум на Пинк Флојд – The Division Bell

loading...
Loading...