Gerry Mulligan & Jane Duboc – Paraiso (1993)

Loading...

Gerry Mulligan- баритон саксофон заедно со пријатниот глас на Jane Duboc.

Ја слушаме темата “Paraiso” од истоимениот албум исполнет со композиции со кои можете да се опуштите. Полека но сигурно се подготвуваме за почеток  на џез фестивалот.

 

 

 

loading...
Loading...