Секси: што значи тоа за мажите, што за жените

На сите им е јасна разликата помеѓу мажите и жените. Освен физичката разлика, и двата пола се чини дека имаат развиено свој јазик на комуникација, па токму затоа некогаш таа комуникација е отежната. Тоа што за девојките претставува секси и привлечно, за мажите обично е досадно и обратно.

Романтична вечера:

За неа: Вечера во домашна атмосфера, со убаво декориран амбиент со светлина од свеќи, во позадина свири романтична,тивка музика.

За него:Пица и пиво во полулежечка положба на каучот и гледање на фудбалски натпревар. Девојката да нема ништо на себе, освен дресот на неговиот омилен клуб.

Пракање на секси СМС пораки:

За неа: ‘Доаѓам на ручек, но се што сакам да изедам си ти’

За него: Било кој стратешки дел од нејзиното тело во крупен кадар.

Филмови:

За неа: Сите филмови во кои глуми Ryan Gosling…

За него: ‘Total recall’ во кој глуми лик со три гради.

Сензибилност:

За неа: Внимателно слушање и пружање на подршка.

За него: Подршка на неговата ‘мека’ страна

Гардероба:

За неа: Мажи во униформи

За него: Жена без облека

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

7 факти за изневерувањето!

На кои делови од машкото тело жените се палат најмногу?

Што мисли Роберт Патинсон за жените?

Пронајдете не на следниве мрежи: