Алкохолот како предигра,жените се помалку имаат секс трезни

Loading...

Најновите анализи на познатите британски списанија чија тематика е сексот и врските,покажуваат дека мнозинството од жените денес имаат секс,но скоро никогаш трезни.

А зошто е тоа така,сигурно се прашувате? Алкохолот пред се им служи на дамите да се опуштат пред тој чин,да имаат повеќе самодоверба во себе. Тие не ретко се срамат од своето несовршено тело,па алкохолот им помага да не мислат толку многу на тоа. Секоја втора жена,пред сексуалниот однос има внесено во себе барем, две три чаши алкохол,тоа и дава повеќе храброст отколку ако е таа сосема трезна. Жените на оваа тема,често велат дека тие реално и не сакаат да пијат пред тој чин,но се чувствуваат многу подобро и посмело ако тоа го направат.

Мажите потполно се согласуваат со овој нивни став, и токму алкохолот го сметаат за главна предигра денес.

loading...
Loading...