Eurythmics – It’s Alright (Baby’s Coming Back)

Loading...

Почнаа 1980 година. Зад себе имаат 13 албуми, безброј концерти, настапи, награди. Секој албум на ова легендарно дуо остави свој белег во светот на музиката.

Ја слушаме композицијата”It's Alright (Baby's Coming Back).

 

 

 

loading...
Loading...