Песни кои ќе ви помогнат да го преболите раскинувањето

Loading...

Деновиве како да дојде период на раскинување на многу славни личности. Можеби некои од вас би се согласиле. 

Некои од вас ќе се одлучат можеби да се притопат во стиховите на Бајага или Парни Валјак, додека некои можеби преферираат поагресивна музика. Сепак како еден компромис ви предлагаме неколку песни кои ќе ви помогнат да се регенерирате самите себеси. Уживајте…

1. Christina Aguilera- 'Fighter'

2. Destiny Child-'Survivor'

3. Gloria Gaynor-'I will survive'

4. Pink-'Blow me (one last kiss)'

5.TLC-'No scrubs'

6. Taylor Swift- 'Picture to burn'

7. Jojo-'Leave (Get out)'

8. Britney Spears- 'Stronger'

9. Jennifer Lopez-'Ain`t it funny'

10. Justin Timberlake-'Cry me a river'

11. Beyonce-'Irreplaceable'

12. Cee lo Green- 'Forget you'

13. Kelly Clarkson-'Since you been gone'

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Мажи кои жените ги обожаваат

Митови за љубовта кои ни го згорчуваат животот

Што мисли Роберт Патинсон за жените?

loading...
Loading...