Масовно лудило со Gangnam Style

Loading...

Нема потреба да се споменува насловот на најголемиот хит за овој период…песната која ги зарази сите, Gangnam Style ги  престигна сите некогаш објавени песни на You Tube со над 400 милиони гледања и уште милиони гледања на live настапи и слично. Погледнете како изведувачот PSY успеа да ги доведе до лудило 80 000 луѓе во Сеул кои неуморно танцуваа и се забавуваа на песната. 

 

loading...
Loading...